Ronaldo hvalio svoj gol karijere, pa ga dočekalo pitanje: "Je li bolji od seksa?"

Intervju Portugalca

Ronaldo hvalio svoj gol karijere, pa ga dočekalo pitanje: "Je li bolji od seksa?"

Eldar Ganibegović

O Cristianu Ronaldu ne treba mnogo trošiti riječi.

Čovjek je to koji je debitovao prije tačno 20 godina i jedan dan i otada do danas izgrađena je velika karijera, jedna od najvećih u historiji fudbala.

Nevjerovatni portugalski golgeter postigao je pregršt golova kroz svoju karijeru, do sada 815 i najbolji je strijelac u historiji fudbala.

U moru njegovih golova, jedan se posebno izdvaja, a to je pogodak za Real Madrid protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka 2018. godine.

Sjajno se Ronaldo vinuo u zrak i makazicama pogodio mrežu nemoćnog Gianluigija Buffona, a za tu majstoriju nagrađen je i od strane domaće publike na Allianz stadionu u Torinu, gdje je kasnije te godine i prešao.

U jednom od nedavnih intervjua, Ronaldo je govorio upravo o tom golu i propisno ga nahvalio, istakavši da je to vjerovatno jedan od najboljih golova ikad.

Oglasi

"Nikad nisam vidio gol makazicama poput tog. Gdje sam skočio, protiv Buffona, protiv Juventusa, četvrtfinale Lige prvaka. Vjerovatno jedan od najboljih golova koje sam ja vidio u fudbalu", rekao je Ronaldo, pa nastavio:

"Ne zato što je to moj gol, da je to bio neki drugi igrač, isto bih rekao."

"Bolji od seksa?", upitao ga je novinar, na što je Ronaldo istu frazu ponovio za njim.

"Budi pošten", kazao je novinar, nakon čega je Ronaldo opet ponovio to isto, pa iskreno odgovorio uz smijeh:

"Ne. S mojom Geo (Georgina Rodriguez, op. a), ne."

[facebook][/facebook]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SA1921BA
Bolji od seksa?", upitao ga je novinar. To nije novinar to je životinja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi