Šta će mu reći žena? Karim Benzema više ne krije da ljubi zanosnu ljepoticu
Foto - Screenshot

Oženjen, ali nevjeran

Šta će mu reći žena? Karim Benzema više ne krije da ljubi zanosnu ljepoticu

M. Šljivak

Napadač Real Madrida Karim Benzema više ne krije da ljubi zanosnu Amerikanku Jordan Ozuna.

Mjesecima unazad Karim se povezivao s ovom 32-godišnjom ljepoticom. Međutim, dokaza o njihovoj vezi nije bilo sve do početka jula kada su skupa viđeni na jahti.

Da je napadač kraljevskog kluba u zagrljaju ove ljepotice potvrđeno je i na društvenim mrežama. Jordan je objavila story na kojem je zagrljena s vjerovatnim dobitnikom Zlatne lopte za ovu godinu.

Jordan je na taj način stavila tačku na sve špekulacije. Podijelila je fotografiju sa svojih 337.000 pratitelja na Instagramu i na taj način je potvrdila vezu s jednim od najboljih fudbalera svijeta.

Oglasi

Karim se s druge strane ne oglašava. Očigledno da napadač Kraljeva preferira da ne objavljuje javno s kim se viđa, ali fotografije koje je atraktivna Amerikanka objavila govore više od 1000 riječi.

Jordan Ozuna je američki model. Ima 32 godine i od mladih dana povezana je sa svijetom mode i manekenstvom. Često je možemo vidjeti na modnim pistama širom svijeta.

Ranije je ova ljepotica radila brojne poslove kako bi zarađivala za život. Bila je jedno vrijeme konobarica u jednom noćnom klubu u Las Vegasu, a trenutno radi za neke od najpoznatijih modnih agencija svijeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYwq2bEr_rX/[/instagram]

Interesantno je svakako da je Karim Benzema još uvijek u braku s modelom Corom Gauthier s kojom ima sina Ibrahima rođenog 2017. godine. Ipak, priče o razvodu počele su nakon što je Karim viđen na jahti s Jordan i očigledno da je njegov brak došao kraju.

Treba istaći da Benzema iz jedne od prethodnih veza ima i kćerku Meliju koja je rođena 2014. godine.

Život čuvenog fudbalera očigledno je veoma uzbudljiv. Iako tako djeluje, on nije nimalo miran, a dokaz je to da je našao djevojku dok je još u braku s Corom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi