Ronaldovo čudo od 13 miliona eura spremno za veliko otvaranje
Foto - Instagram

7. juna svečanost u Madridu

Ronaldovo čudo od 13 miliona eura spremno za veliko otvaranje

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo odlučio je jedan dio zarađenog novca investirati u luksuzne hotele.

Zvijezda Juventusa već ima nekoliko hotela u svom vlasništvu, a 7. juna se otvara vjerovatno najluksuzniji Pestana CR7 Gran Via Madrid hotel u Madridu.

Portugalska zvijezda uložila je čak 13 miliona eura u ovaj luksuzni hotel, koji se napokon otvara 7. juna i sigurno da će sve da sija od luksuza.

Cristianov hotel imat će 168 luksuznih soba, a hotel se prostire na 10 spratova. Gosti će imati na raspolaganju apsolutno sve što požele i sigurno da će ovaj luksuzni hotel privlačiti pažnju onih koji sebi mogu priuštiti skupocjenu noć u hotelu.

Oglasi

Interesantno je da će deveti sprat hotela biti otvoren za sve. Tu će i 'obični' građani moći da isprobaju specijaljitete hotela, a tu će biti smješten sportski bar.

Ovo je treći Ronaldov hotel i prvi van Portugala. On je vlasnik hotela u Funchalu i Lisabonu.

Oglasi

Planiraju se i nove lokacije za budućnost i očigledno da se već zna šta će Cristiano Ronaldo raditi nakon okončanja igračke karijere.

O tome CR još uvijek ne razmišlja iako je 36-godišnjak, ali i penzija mora doći jednog dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
malo prc ovdje malo prc ondje I nema sta
2 0
dinass
Lako ti je u Portugalu,hajd napravi ovo u Zenici ako mozes za 13miliona,kod nas rekonstrukcija vanjskih bazena kosta 6 milions.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi