Konačno i Ronaldo ima razloga za osmijeh: Niko na svijetu nije uspio ono što je upravo on!
Prva osoba koja je stigla do 500 miliona pratioca na Instagrahu.

Velika stvar za njega

Konačno i Ronaldo ima razloga za osmijeh: Niko na svijetu nije uspio ono što je upravo on!

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo prolazi kroz jako težak period života i karijere, no sada konačno ima malo razloga za osmijeh i to zahvaljujući Instagramu.

April ove godine bio je kao iz noćne more za Ronalda. Na porođaju mu je preminuo sin, a teška godina se nastavila na profesionalnom planu.

Ljetos je nastojao da napusti Manchester United, nije uspio, nakon čega je imao mnogo problema s trenerom Erikom ten Hagom.

Nedavno je dao eksplozivan intervju Piersu Morganu u kojem je rekao mnoge stvari koje mu leže na srcu, te je zbog toga ostao bez kluba.

Tako je Cristiano Ronaldo, vjerovali ili ne, jedini igrač na prvenstvu u Kataru koji nema kluba.

Također, zbog problema sa želucem propustio je generalku Portugala pred Mundijal odigranu u Lisabonu prije nekoliko dana protiv Nigerije (4:0).

Oglasi

Ipak, sada ima malo razloga da bude sretan. Naime, Ronaldo je postao prvi čovjek na svijetu koji je stigao do 500 miliona pratilaca na Instagramu.

"500 miliona pratilaca! Vi ste dio moje priče i zajedno smo postigli toliko stvari. Više nego što sam ikad sanjao. Svaki post, svaki trenutak, imam vašu podršku. Hvala!", poruka je Ronalda.

Nedavno je Ronaldo "uzdrmao" Instagram fotografijom s Lionelom Messijem, a nakon objavljenog intervjua je dobio još nekoliko miliona pratilaca. 

Kada su u pitanju druge fudbalske zvijezde, Lionel Messi ima 377 miliona pratilaca, Kylian Mbappe 73,5 miliona i Erling Haaland 20,7 miliona pratilaca.

Od Bosanaca i Hercegovaca prvi je Miralem Pjanić koji ima nešto više od šest miliona pratilaca. 

Top Komentari

Vertalessa
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti