Divlja i razuzdana: Georgina objavila fotografije iz mladosti i mnoge je ostavila bez teksta
Georgina Rodriguez rođena je i odrasla u Argentini, ali joj se život okrenuo za 360 stepeni kada je upoznala Cristiana Ronalda (Foto: EPA)

Partnerica portugalske zvijezde

Divlja i razuzdana: Georgina objavila fotografije iz mladosti i mnoge je ostavila bez teksta

Midhat Šljivak

Partnerica Cristiana Ronalda, 28-godišnja Argentinka Georgina Rodriguez objavila je seriju fotografija koje su nastale kada je ova atraktivna ljepotica još bila mlađahna djevojka.

Georgina Rodriguez već šest godina puni novinske stupce zbog činjenice da je u vezi s jednim od najvećih fudbalera svih vremena Cristianom Ronaldom.

Popularna Gio danas ima 28-godina. Popularna je širom svijeta, a o tolikoj popularnosti prije desetak godina nije mogla ni sanjati.

A kao tinejdžerka i djevojka u ranim 20-im Georgina je bila poprilično razuzdana. Volila je noćni život i uživala je u tome.

Georgina Rodriguez sa 19 godina

Atraktivna Argentinka objavila je nekoliko fotografija iz mlađih dana. Pretpostavlja se da na njima ima između 17 i 20 godina, odnosno fotografisane su najmanje tri godine prije nego je upoznala Cristiana.

Mora se priznati da je Georgina izgledala zaista sjajno. Bila je sasvim obična djevojka, ali itekako zgodna i ljepuškasta, te interesantna mnogim muškarcima.

Oglasi

"Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju niko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mu oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, ali mi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno".

Georgina u noćnom provodu s društvom nekoliko godina prije nego što je upoznala Cristiana (Foto: Instagram)

Međutim, ona je imala veće snove. Napustila je Argentinu, okušala je sreću u Madridu gdje je 'ganjala' karijeru modela.

Dok je čekala sreću u modnoj industriji radila je u lokalnom butiku. Tada je upoznala Cristiana i kaže da je to bio ljubav na prvi pogled.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Prvi put smo se sreli na madridskoj ulici kad sam se vraćala kući, a nismo imali hrabrosti da razgovaramo jedno s drugim. Ubrzo je došao u kupovinu u luksuzni butik u kojem sam radila kao prodavačica", rekla je Gio.

Georgina u trenucima dok je radila u butiku

Sudbina je ipak htjela da se ponovo sretnu. Ubrzo su završili skupa i počela je jedna divna romansa.

"Sudbina nas je ponovno spojila na zabavi. Tu smo razgovarali prvi put. Bio je to vrlo poseban trenutak. Unatoč svijetu oko nas, osjećali smo se usamljeno", istakla je ona.

Izabranica portugalske zvijezde bila je poprilično razuzdana

Ronaldo i Georgina zvanično su vezu počeli 2016. godine. Ona je tada imala 22 godine i sigurno da nije ni slutila kakvu će popularnost steći.

Par ima dvoje djece. Alana Martina rođena je 2017. godine, a Bella Esmeralda ove godine.