Cristiano poslao sinu emotivnu poruku i u njoj otkrio veliki plan za budućnost
Foto: Instagram

Rođendanska čestitka

Cristiano poslao sinu emotivnu poruku i u njoj otkrio veliki plan za budućnost

Eldar Ganibegović

Sin Cristiana Ronalda, Cristiano Jr, napunio je 12 godina, a otac mu je za rođendan poslao emotivnu poruku na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je u svoju poruku ubacio i nagovještaj o svojoj budućnosti.

Zvijezda Manchester Uniteda svom je sinu rekla da želi kad-tad igrati s njim u istoj momčadi. Inalče, Cristiano Jr. je član U12 ekipa Manchester Uniteda.

Cristiano Jr. impresionira u omladinskim selekcijama gdje ima vrlo dobre nastupe u U12 uzrastu Crvenih vragova. Zvijezda Manchester Uniteda sanja o igranju na najvišoj razini do 42. godine, kada će njegov sin napuniti 17 godina.

"Sretan rođendan, sine! Kako vrijeme brzo prolazi! Zaigrat ćemo zajedno kad-tad, zar ne?! Najvažnije je da i dalje budeš isti dečko velikog srca. Čestitam sine! Babo te voli", napisao je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama.

Nedavno je i sam Ronaldo govorio otvoreno o temi dugovječnosti fudbalera i svojim planovima.

"Fokusiram se na um, jer znam da će moje tijelo odoljeti, jer ga jako poštujem i posvećujem mu puno pažnje. Volim i učiti. Dugovječnost je tema koja me fascinira i to je ono što učim u posljednje vrijeme.

Jako sam sretan što sam igrač koji pokazuje da je dugovječnost presudan čimbenik u nastavku igre i zabavljanju pri tome. Sretan sam, želim nastaviti, vidjeti šta još mogu učiniti. Igrati sa 40, 41, 42 godine. Najvažnije je iskoristiti trenutni trenutak.

S moje tačke gledišta, morate se znati prilagoditi. Ovo je ključna riječ za igrača koji se želi oduprijeti. Našao sam tu ravnotežu. Znajte se prilagoditi svakoj dobi, svakoj novoj filozofiji igre, svom umu i tijelu", objasnio je Ronaldo, prenosi footmercato.

Top Komentari

hake
Jel baš napisao: Babo te voli?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti