Ronaldo "uhvaćen" u klubu, napravio je nešto na šta se svi mladi trebaju ugledati
Foto: Twitter

Georgina nije bila tako oprezna

Ronaldo "uhvaćen" u klubu, napravio je nešto na šta se svi mladi trebaju ugledati

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo na odmoru je sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez s kojom je proveo posljednje dane na jahti na Ibizi.

Portugalski napadač nedavno je završio takmičarsku sezonu, nakon što je bio dio portugalske momčadi na utakmicama Lige nacija odigranih ranije u junu mjesecu. 

Nakon što se jučer susreo dio momčadi Manchester Uniteda i odradio prvi trening pod zapovjedništvom novog trenera Erika ten Haga, izostalo je nekoliko igrača, među kojima i Cristiano Ronaldo, koji je zbog utakmica odigranih u nacionalnom timu imao produženi odmor.

Podsjetimo, sjajni Portugalac odlučio je opuštajuće dane provesti na Ibizi s porodicom. 

Portuglac se također proveo u klubu, sinoć, sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez, javlja The Sun. Njih dvoje su bili nerazdvojni i u mnogim su trenucima uhvaćeni u nježnim gestama jedno prema drugom.

[twitter]https://twitter.com/FutbalPaparazzi/status/1541679440496844800?s=20&t=-KpD2DaLZaFEknN3QmfTPA[/twitter]

Navedeni izvor također napominje da fudbaler nije konzumirao alkoholna pića, a tu naviku je prisvojio nakon što mu je otac preminuo zbog problema s ovisnošću. Definitivno, još jedan dokaz velike posvećenosti Ronalda i sjajan primjer mladima.

Georgina Rodriguez nije bila toliko "oprezna" i uhvaćena je kako pije alkoholno piće.

U ovom trenutku, budućnost Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu je pod znakom pitanja, no posljednje vijesti iz Engleske najavljuju da ekipa s Old Trafforda ne razmišlja o mogućnosti da Portugalca pusti, jer je on neophodan za novog trenera Erika ten Haga. 

Top Komentari

denimen9
Zbog Ronalda sam i ja prestao piti alkohol. A znao sam se sašit isto deva.
6 3
NEUTRAL
Voli Ronaldo casu dobrog vina vise nego od Georgine sisu !
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti