Cristiano Ronaldo otkrio koliko želi imati djece

Šta će reći Georgina?

Cristiano Ronaldo otkrio koliko želi imati djece

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo nedavno je postao otac po drugi put, a porodica Ronaldo postala je bogatija za blizance Matea i Evu.

Portugalski igrač je prije nekoliko godina dobio sina Cristiana Juniora uz pomoć surogat majke, a tako je bilo i u ovom slučaju sa blizancima. Međutim, poznato je da će Ronaldo uskoro dobiti i četvrto dijete s obzirom da je njegova djevojka Georgina Rodriguez u petom mjesecu trudnoće.

Ipak, čini se da Ronaldo nema namjeru da se tu zaustavi jer je priznao da želi još djece. Portugalac je u izjavi za španske medije otkrio koliko želi imati djece. Bit će zanimljvo vidjeti da li će se Georgina usaglasiti s tim.

"Cristiano Junior je veoma sretan i jako dobro se ponaša prema svom bratu i sestri. Rekao mi je da želi imati još braće i sestara. On želi magičan broj, a to je da imam sedmero djece i mislim da će tako i biti", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi