Tužna vijest za djevojke: Ronaldo ide Messijevim stopama

Uskoro vjenčanje s Georginom?

Tužna vijest za djevojke: Ronaldo ide Messijevim stopama

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo već nekoliko mjeseci je u ljubavnoj vezi s Georginom Rodriguez.

Portugalac je prije nekoliko dana potvrdio da očekuje svoje četvrto dijete, jer je njegova djevojka Georgina u petom mjesecu trudnoće. Prije toga, Ronaldo je troje djece dobio uz pomoć surogat majke.

Španski mediji objavili su danas vijest koja je razočarala sve ženske fanove fudbalera Real Madrida. Naime, Ronaldo će krenuti stopama Lionela Messija, te uskoro "stati na ludi kamen".

Da bi se Ronaldo uskoro trebao vjenčati najbolje pokazuju aktivnosti njegove djevojke na Instagramu. Georgina je počela pratiti profile najvećih radnji u Španiji za vjenčanice što je medijima u Španiji najbolji dokaz da se nešto dešava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti