Samo zemljište je koštalo osam miliona eura: Pogledajte kakvu vilu grade Ronaldo i Georgina

Vraćaju se u Portugal

Samo zemljište je koštalo osam miliona eura: Pogledajte kakvu vilu grade Ronaldo i Georgina

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je svjestan da se kraj igračke karijere itekako približio i već neko vrijeme razmišlja o tome šta će raditi kada okači kopačke o klin, te očito već ima neke planove.

Engleski mediji objavili su jučer da je Ronaldo već napravio većinu planova za kraj karijere. Ipak, očekuje se da ćemo Portugalca na sceni gledati još nekoliko sezona, ali jednostavno on želi da bude spreman za sve.

Ronaldo će se nakon završetka karijere s porodicom gotovo sigurno vratiti u Portugal gdje želi da živi u budućnosti.

On je već nedavno kupio zemljište u Quinta de Marinha koja se nalazi na portugalskoj rivijeri, te Ronaldo i Georgina žele da im tu bude baza nakon što on jednog dana ode u penziju.

Ronaldo je samo za zemljište izdvojio više od osam miliona eura i nedavno je počeo već radove luksuzne vile u kojoj će živjeti s porodicom.

Mediji u Portugalu došli su i do fotografija kako bi Ronaldova luksuzna vila trebala izgledati. Jasno je da Ronaldo i Georgina žele u kući da imaju sve što im treba, a prema prvim fotografijama to zdanje će biti zaista spektakularno.

Oglasi

Riječ je o projektu savremene arhitekture, a vila će biti ukupne površine od 1100 m2. Sve spavaće sobe će imati pogled na more koje je u neposrednoj blizini, te će imati i ogromnu garažu kako bi stali svi Ronaldovi automobili.

Također, ista će biti opremljena liftom, podnim grijanjem, klimom i solarnim panelima. Bit će napravljen i vanjski bazen, te mali teren za fudbal i igralište za njegovu djecu.

Jasno je da je Ronaldov cilj da nakon karijere što više vremena provodi u Portugalu i već je kupio nekoliko nekretnina u pojedinim mjestima. Prije nekoliko godina kupio je luksuzni stan u Lisabonu koji košta preko šest miliona eura.

Također, posjeduje i ogromnu luksuznu vilu u rodnom Funchalu na Madeiri. U njoj već žive njegova majka Dolores i brat Hugo, te Ronaldo tokom odmora najviše vremena provodi baš u toj vili.

Top Komentari

Dragan_B
e moj Čau
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi