Cristianu je preminuo sin, ali poruke koje je dobio dat će mu veliku snagu i pokazati da nije sam

Divne geste iz fudbalskog svijeta

Cristianu je preminuo sin, ali poruke koje je dobio dat će mu veliku snagu i pokazati da nije sam

E. Ganibegović

Tužna vijest pogodila je jučer cijeli fudbalski svijet, preminuo je novorođeni sin Cristiana Ronalda.

Potvrdu toga Cristiano i Georgina objavili su na Instagramu.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku", objavili su.

Da porodica Ronaldo nije sama, pokazuju i poruke saučešća koje su dobili iz fudbalskog svijeta. 

"Tvoja bol je naša bol, Cristiano. Šaljemo ljubav i snagu vama i vašoj porodicii u ovom trenutku", napisao je na društvenim mrežama Manchester United, klub za koji Portugalac igra.

Oglasi

"Puno snage, kapitenu", poručili su iz reprezentacije Portugala.

"Svi u Manchester Cityju šalju najdublje saučešće tebi i Georgini", napisali su čelnici Premier lige na društvenim mrežama i gradski rivali Manchester Uniteda.

Riječi podrške prenijeli su i predstavnici Real Madrida u kojem je Ronaldo briljirao godinama.

"Real Madrid, njegov predsjednik i njegov upravni odbor izražavaju duboko žaljenje zbog smrti jednog od djece koju su čekali naš voljeni Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez", napisali su.

Slavni Portugalac, inače, već ima četvoro djece. U pitanju su blizanci Eva Maria i Matedo, najstariji sin Cristiano Junior i najmlađa kćerkica Alana Martina.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Tuga žešća
2 0
isko87
???????????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi