Cristiano poslao fenomenalnu rođendansku poruku
Foto - Instagram

Portugalac proslavio 36. rođendan

Cristiano poslao fenomenalnu rođendansku poruku

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo danas je proslavio svoj 36. rođendan.

Iako je već u poznim fudbalerskim godinama, čudesni Portugalac ne prestaje oduševljavati svojim nastupima i izvjesno je da ćemo ga u svijetu fudbala gledati još nekoliko godina.

"36 godina, nevjerovatno. Osjećaj je kao da je sve jučer počeo, a ovo putovanje je već puno avantura i uspomena za pamćenje. Prva lopta, prvi klub, prvi gol... Vrijeme leti", napisao je Ronaldo i nastavio je:

"Od Madeire do Lsabona, od Lisabona, do Manchestera, od Manchestera do Madrida, od Madrida do Torina. Ali, iznad svega, iz dubine duše do cijelog svijeta. Dao sam sve što sam mogao, nikad se nisam povlačio i pokušao sam uvijek prikazati ono najbolje od mene. Vi ste mi uzvratili ljubavlju, obožavanjem i nevjerovatnom podrškom. Nikad vam neću moći dovoljno zahvaliti i ništa ne bih napravio bez vas".

"Sada kada slavim svoj 36. rođendan i 20. profesionalnu sezonu, žalim što vam ne mogu obećati još barem 20 godina, ali ono što mogu obećati je da ću ići naprijed i da nikad nećete imati manje od 100 posto od mene. Hvala svima na podršci i porukama. Puno mi znači imat ćete posebno mjesto u mom srcu", poručio je Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti