Nakon pet godina otkriven razlog raskida: Irina je Cristianu uvrijedila ono najsvetije

Nije bilo spasa vezi

Nakon pet godina otkriven razlog raskida: Irina je Cristianu uvrijedila ono najsvetije

Midhat Šljivak

Irina Shayk postala je svjetski popularna zbog dugogodišnje veze sa Cristianom Ronaldom.

Pet godina je poznati par bio skupa, ali je 2015. godine Ronaldo objavio kraj veze sa ruskom manekenkom i tako je završena perfektna ljubavna priča kakvom su je mnogi smatrali.

Razlog što je veza okončana je nešto što Ronaldo nikada neće moći da oprosti Irini. On se pripremao za 60. rođendan svoje majke, ali je Irina odbila do dođe na slavlje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFFCh-wngME/[/instagram]

To je poprilično uvrijedilo Cristiana. Istog momenta je odlučio da završi vezu sa lijepom manekenkom i povratka više nije bilo.

Ni sama mama Dolores nije bila previše oduševljena Irinom. Cristiano nije želio da je njegova djevojka više ponižava i stavio je tačku na petogodišnju vezu.

Potom je CR upoznao Georginu Rodriguez sa kojom je već četiri godine u vezi i koja je uz njega postala planetarno popularna.

Top Komentari

Mirsad1705
Nisam fan Ronalfa (previše je narcisoidan i izvještačen za moj ukus), ali za ovu odluku mogu reći samo - Ronaldo, svaka ti čast!
15 2
Slobodas
Ja mislio pričala mu protiv SDA
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi