Bahat i arogantan? Takav čovjek ne bi čekao na stol 40 minuta
Foto- Davide Fiore / Instagram

Nevjerovatna priča iz restorana u Torinu

Bahat i arogantan? Takav čovjek ne bi čekao na stol 40 minuta

Midhat Šljivak

Cristiana Ronalda često smatraju bahatim i arogantnim.

Možda to zaista tako izgleda na terenu, ali je van njega CR sasvim običan momak koji usprkos velikom luksuzu ne smatra da je išta bolji od drugih ljudi.

Dokaz tome je priča koju je za Tuttosport ispričao glavni kuhar i šef restorana u Torinu Davide Fiore koji je u decembru 2018. godine po prvi put ugostio Cristiana Ronalda.

"Nikada to neću zaboraviti jer sam se osjećao kao u filmu. Spremao sam se za noćnu smjenu i dobio sam poziv kojeg nikad nisam očekivao. Pozvala me osoba kako bi rezervisala stol za troje na ime Cristiano Ronaldo", priča Fiore i nastavlja:

"Odmah sam pristao, ali sam pomislio šta sad da radim? Znao sam da je sve već popunio, ali sam vjerovao da će rezervacije od 19:30 završiti do 21:30 kada je on rezervisao stol. Za svaki slučaj sam posudio stol iz obližnjeg restorana i postavio sam ga u uglu".

A zatim se desila nevjerovatna situacija. Cristiano, njegov sin i Georgina su se pojavili sat i po ranije.

"Stilgi su u 20 sati i ja nisam znao šta da radim. Gosti su ostali bez riječi, niko nije progovarao, a ni pomišljao da ustane. Svi su gledali u Cristiana. Postavio sam ih za stol koji je 'posuđen', ali kako je vrijeme prolazilo niko nije ustajao. Cristianu se nije bunio. Tada sam shvatio da je prije svega sjajan čovjek, a ne samo najbolji igrač na svijetu. Mogu vam reći da bi ljudi mnogo manje slavni od njega otišli za manje od pet minuta i veoma arogantno bi se ponašali. On je svoj stol čekao gotovo 40 minuta", istakao je Fiore.

Ronaldo je postao redovan gost ovog restorana, ali je još jednom pokazao da je van terena itekako skroman momak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije