Georginina fotografija iz lifta nije za one sa slabijim srcem

Zanosno tijelo Ronaldove djevojke

Georginina fotografija iz lifta nije za one sa slabijim srcem

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez ponovo se našla u centru pažnje javnosti nakon objave na Instagramu.

Ona je postala planetarno popularna nakon što se saznalo da je u vezi s Cristianom Ronaldom. Georgina ima skoro 22 miliona pratitelja na Instagramu, a od svake objave zaradi ogroman novac.

Georgina se često nađe u centru pažnje zbog provokativnih fotografija jer ponosno pokazuje svoje zanosno tijelo.

Ona je i večeras nakon treninga u teretani odlučila da objavi fotografiju iz lifta, a u prvom planu bila je njena stražnjica kojom se Ronaldova djevojka posebno ponosi.

Top Komentari

Penderinos
Causevic zvani naughty boy samo gleda sta se krije ispod suknje, nikad se taj nece usreciti s nekom zenskom kad ima takav drkedzijski mentalitet.
20 2
Adnan@Kara
Poslao sam redakciji e-mail sa molbom da ne objavljuju članke o starletama jer valjda je ovo sportski portal. Ali džaba.....
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi