Ronaldo priznao najdublju sreću i tugu, pa otkrio: "Čuvam pepeo svog sina, on je uz mene"
U aprilu je porodicu Ronaldo zadesila velika tragedija, kada je na Georgininom porođaju preminuo sin. (Foto: Instagram)

Prolazi kroz težak period

Ronaldo priznao najdublju sreću i tugu, pa otkrio: "Čuvam pepeo svog sina, on je uz mene"

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo u 2022. godini prolazi kroz jako težak period. Osim što ima problema u Manchester Unitedu, u aprilu ga je zadesila strašna tragedija kada mu je na rođenju preminuo sin, a sada je Portugalac otkrio nekoliko novih detalja o svemu tome.

Definitivno se u aprilu ove godine za Cristiana Ronalda dogodio jedan od najtežih trenutaka u životu.

Naime, njegova Georgina nosila je blizance. Na porođaju je došlo do komplikacija i dječak nije preživio, dok je s djevojčicom sve u redu.

"To je vjerovatno bio najteži trenutak koji sam imao u životu otkako mi je otac umro", rekao je Ronaldo Piersu Morganu u sada već legandarnom intervjuu. 

"Kada dobijete dijete očekujete da će sve biti normalno, a zadesi vas taj problem... teško je. Težak je trenutak, jer nismo razumjeli zašto nam se to događa. Bilo je teško.

Da budem iskren, bilo je komplikovano shvatiti šta se događa u tom trenutku. Fudbal ne staje, imali smo puno takmičenja. Ali to... Bio je to najteži trenutak koji smo proživjeli, pogotovo Gio", dodao je. 

Oglasi

Ronaldo je objasnio i kako je bilo doživjeti rođenje jednog djeteta dok svjedočite smrti drugog.

"Ponekad pokušavam objasniti svojoj porodici i najbližim prijateljima da se nikada nisam osjećao sretno i tužno u isto vrijeme", rekao je Ronaldo, pa nastavio:

"Teško je to objasniti. Ne znaš hoćeš li plakati ili se nasmijati, jer to je nešto na šta ne znaš kako reagovati, ne znaš šta učiniti. Gio je došla kući i djeca su počela pitati gdje je druga beba, gdje je druga beba?".

Ronaldo je otkrio da je zadržao pepeo svog sina i da se nalazi zajedno s pepelom njegovog oca, koji je preminuo 2005. godine, u kapelici napravljenoj u podrumu njegove kuće.

"Razgovaram s njima cijelo vrijeme i oni su uz mene. Pomažu mi da budem bolja osoba, bolji otac. Ponosan sam na to... poruku koju mi šalju, posebno moj sin", kazao je Ronaldo. 

Top Komentari

anga
Kako ovo izgleda bolesno sa moje tacke gledista, tbjrb.... on je znaci kremiro bebu , spalio , da bi imao pepeo pored sebe
4 1
GuiliDamou
Nije ni on bas centriran, nije Bogu mi!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi