Ronaldo iznajmio kran da u stan od šest miliona funti može unijeti novi bračni krevet

Radovi još traju

Ronaldo iznajmio kran da u stan od šest miliona funti može unijeti novi bračni krevet

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je poznat po tome da ne štedi svoj novac kada su u pitanju nekretnine, a prije dvije godine platio je čak šest miliona funti za stan u centru Lisabona.

Luksuzni stan nalazi se u centru glavnog grada portugala i za njega je Ronaldo izdvojio pravo bogatstvo. Također, ovo je najskuplji stan u historiji Lisabona za kojeg je neko izdvojio toliko novca.

Ronaldo je ovaj stan kupio u decembru 2019. godine, a u početku se nije znalo ko je kupac. CR je to uspješno krio nekoliko mjeseci, no ubrzo nakon toga procurile su informacije da je Ronaldo novi vlasnik ovog stana u koji je uložio šest miliona funti.

On i njegova izabranica Georgina Rodriguez angažovali su ljude koji se bave uređenjem enterijera kako bi stan ukrasili po svom ukusu. Renoviranje stana još uvijek traje i uložen je ogroman novac u tom.

Transformacija je počela kada je Ronaldo potrošio 300.000 funti za umjetninu koju je izradio Louis Vuitton i koji se nalazi u predsoblju ovog stana. Također, sve ostale sobe ukrašene su skupim slikama za koje je potrošeno oko milion funti.

Cristiano Ronaldo had a new bed delivered to his Libson penthouse via crane

Oglasi

Očekuje se da će renoviranje ovog luksuznog stana trajati još nekoliko mjeseci, a radovi uveliko traju. Nedavno su morali čak da angažuju kran kako bi riješili problem.

Naime, radnici su imali problem kako da unesu u stan veliki bračni krevet koji su naručili Ronaldo i Georgina. Shvatili su da je jedino rješenje da iznajme kran što su na kraju i uradili.

Komšije su ostale iznenađene kada su vidjeli da su radnici uz pomoć krana unijeli u stan krevet kojeg su naručili Ronaldo i njegova izabranica. Ovaj stan je planiran da bude jedan od četiri Ronaldova doma koje će koristiti nakon što završi svoju karijeru.

The Juventus star's Lisbon apartment is worth a whopping £6million

Jedan dom će biti nova vila koju gradi u Quinti da Marinha koja se nalazi u blizini grada Cascais. Također, posjeduje luksuznu vilu u La Finci u Madridu koja košta čak pet miliona funti.

Nedavno je Ronaldo kupio i zgradu od sedam spratova u rodnoj Madeiri gdje ima svoj apartman, a na ostalim spratovima smješteni su ostali članovi njegove porodice. Očekuje se da će Ronaldo najviše vremena provoditi na ovim lokacijama kada odluči da okači kopačke o klin.

Promo

Top Komentari

Baboisback
Jel ovo sportski portal ili zuta stampa??? Sta je iduce,da je isao po fasungu??
3 1
Marija5543
Bok, ovdje sam da širim ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bila sam izbezumljena kada me je ljubav ostavila zbog druge djevojke prošlog mjeseca, ali kada sam našla prijatelja koji me upoznao s doktorom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je muž napustio i kako sam trebala dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došla na pravo mjesto da ću bez ikakvih nuspojava ostvariti želju svog srca. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim do sada i sljedeći tjedan nakon što me ljubav pozvala da se molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju željenu tvrtku morao sam raditi kao supervizor. Toliko sam sretan i prezadovoljan da cijelom svijetu moram reći kako mi dr. Alaba pomaže da moje srce poželi. Dr Alaba je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć kontaktirajte dr. Alabu na sljedeću email adresu:d r a l a b a 3 0 0 0 @ g m a i l .c o m ili ga možete kontaktirati putem whatsappa i vibera na ovaj broj +1 ( 4 2 5) 4 7 7 -2 7 4 4 želim vam sve najbolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi