Ronaldo traži batlera da se brine za vilu u Lisabonu, plata koju nudi obara s nogu!

Zbog obaveza ne može sve stići

Ronaldo traži batlera da se brine za vilu u Lisabonu, plata koju nudi obara s nogu!

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru iako mnogi vjeruju da će to bidi Al Nassr iz Saudijske Arabije gdje će dobiti nevjerovatno bogatstvo. S obzirom da ide na drugi kontinent Ronaldo je odlučio potražiti osobu koja će se brinuti za luksuznu vilu u Lisabonu, a plata koja nudi je nevjerovatna.

Ronaldo posjeduje nekoliko nekretnina u Španiji, Engleskoj i Portugalu, ali odlaskom u Saudijsku Arabiju više se neće moći brinuti za sve to. Kuću koju ima u Manchesteru već prodaje, ali za luksuznu vilu u Lisabonu mora zaposliti nekoga ko će se brinuti o njoj.

Već sada je jasno da će Ronaldo sam put Saudijske Arabije i da njegova porodica neće živjeti s njim tamo, te da će se oni vratiti u Madrid gdje također Portugalac posjeduje vilu.

To se potvrdilo i danas kada je njegov sin Cristiano Junior potpisao ponovo za akademiju Real Madrida i jasno je da će Georgina s djecom boraviti najviše u glavnom gradu Španije.

Što se tiče vile koju ima na Madeiri za to se ne mora brinuti jer tu živi njegova majka i ostatak familije, ali je problem luksuzna vila u Lisabonu.

Portugalski mediji pišu da je Ronaldo odlučio da zaposli osobu koja će se brinuti za vilu u Lisabonu jer on neće imati vremena za to dok bude u Saudijskoj Arabiji.

Oglasi

U javnosti se pojavila informacija da Ronaldo traži batlera, odnosno osobu koja će biti zadužena da održava luksuznu vilu u Lisabonu i ispunjava sve zadatke koje ima za obavljanje tog posla.

Cristiano Ronaldo has purchased Portugal's most expensive home and will be  spending a total of Rs 173 Crore on it. Check out the pics and other  details | GQ India

Ova vila se nalazi u mjestu Cascais, a pored batlera traže i čistačice, te ljude koji će se brinuti za dvorište. Pored luksuzne vile tu se nalazi i ogromna garaža za automobile, fudbalski i teniski tereni i veliki vrt.

Navodno, Ronaldo nudi odlične finansijske uslove za batlera i mjesečnu platu od čak 6.000 eura i jasno je da mu neće biti teško pronaći osobu za takav posao.

Međutim, odgovornost tog posla je itekako ogromna jer sve mora biti u najboljem redu i onako kako to Ronaldo očekuje. I Portugalac je svjestan kakvu odgovornost nosi taj posao i zbog toga je dao toliku platu kako bi motivisao sve one koji su zainteresovani da rade za njega.

Radovi ove vile završavaju se u narednim sedmicama i to je luksuzni dom u kojeg je on uložio preko 20 miliona eura, te tu planira da živi s porodicom nakon što završi svoju karijeru.

Top Komentari

pjanke.sa
Ova plata izgleda samo vama obara s nogu moji novinari….
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi