Ronaldo je bio utučen, ali je zbog Georgininog poklona zaboravio i da je Messi prvak svijeta

Bio je vidno iznenađen

Ronaldo je bio utučen, ali je zbog Georgininog poklona zaboravio i da je Messi prvak svijeta

E. Oštraković

Jučer jer širom svijeta proslavljen Božić, a mnogo fotografija, kao i video snimaka objavili su i poznati sportisti, među kojima su prednjačili nogometaši.

Naravno, kao i svake godine bilo je jako zanimljivih stvari koje su odlučili podijetili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ipak, jedan se posebno ističe, a radi se o snimku koji je na svoj Instagram profil objavila supruga Cristiana Ronalda, Georgina.

Poznato je da je Ronaldo utučen jer nije uspio osvojiti ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, te je prerano morao napustiti Katar.

Još gore pala mu je činjenica da je Svjetsko prvenstvo osvojio njegov najljući rival, Leo Messi, sa svojom Argentinom.

Osim toga, Ronaldo je već neko vrijeme bez kluba, a razlog je naravno raskid ugovora sa Manchester Unitedom, zbog njegovog ponašanja.

Navodno se samo čeka kada će Ronaldo potpisati za svoj novi klub, a to bi trebala biti ekipa Al Nassra, te Ronalda više nećemo gledati u evropskim takmičenjima.

Odlučila je Georgina da svog supruga razveseli za Božić, te mu je poklonila automobil, a izraz Ronaldovog lica najbolje pokazuje koliko je bio iznenađen zbog poklona koji je dobio.

Georgina je u opisu video snimka napisala i kratku posvetu.

"Magična noć, hvala Djeda Mraze", napisala je Georgina.

Top Komentari

jassony
Ono kad ti zena tvojim parama kupi poklon
2 0
user1639705257
Cristiano, samo JAKO!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi