Cro Cop pobjesnio: Ovakav klošarluk nigdje nisam vidio

Nigdje nije kao na Balkanu

Cro Cop pobjesnio: Ovakav klošarluk nigdje nisam vidio

Mirko Filipović je ovog vikenda sa porodicom i prijateljima bio u restoranu u Vukovaru, u kojem je imao namjeru provesti lijep dan u krugu svojih najbližih.

Ne sluteći kakvu će neprijatnost doživjeti, popularni Cro Cop je naručio velike količine hrane i pića za sve.

Na kraju je ostao zatečen kvalitetom i cijenom naručenog, ali ponajviše neljubaznošću osoblja u restoranu, koji su pokušali prevariti živu legendu hrvatskog sporta.

Cro Cop se nije mogao suzdržati, pa je dotičnoj 'gospodi' posvetio jedan poduži status na svom Facebook profilu. Njihova je sreća što nisu dobili batine od izrevoltiranog Filipovića, koji i sam kaže da nije želio praviti 'cirkus' zbog gostiju, iako je gazda zaslužio 'volej u guzicu'.

Danas sam imao zadovoljstvo i čast biti krizmani kum kojoj kumici Loreni u Vukovaru.prekrasan dan,divna atmosfera u...

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on Sunday, 17 May 2015

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.