Cro Copu hakovali Facebook profil i tražili otkupninu

Hakera traži policija, ali i Cro Cop

Cro Copu hakovali Facebook profil i tražili otkupninu

D. Rakanović

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović vratio je svoj Facebook profil nekoliko sedmica nakon što mu je neko hakovao profil. 

Filipović tvrdi da mu je haker obrisao 4.000 prijatelja. 

Mirko je veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži. Redovno objavljuje statuse, postavlja video klipove, ali je sve to stalo jer mu je neko provalio u profil. Definitivno ne baš pametan potez. 

Filipović je dobio natrag svoj profil, a pred neimenovanim hakerom su teški dani. Traži ga policija, ali i Cro Cop.

"Dragi prijatelji, dobio sam profil natrag. Hvala Facebook timu koji mi je to omogućio. Netko mi je hakirao profil, prijavio sam to policiji. Htio sam se zaštititi u slučaju nekakvih objava. Nekom magarcu očito je bilo dosadno. Tražio mi je otkupninu na engleskom jeziku. Bio je logiran pod imenom Salah, a javio se s internetskog broja iz Amerike. To je netko iz Hrvatske, policija ga traži. Bolje da ga ne nađu, jer ako ga oni nađu, saznat ću i ja tko je, a onda jadna mu majka",  objavio je Filipović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi