Crouch dobio ponudu da glumi Rodneyja: Cifra koju će dobiti za pola dana je za pamćenje...

Penzionisani fudbaler u iskušenju

Crouch dobio ponudu da glumi Rodneyja: Cifra koju će dobiti za pola dana je za pamćenje...

Penzionisani fudbaler Peter Crouch mogao bi se uskoro okušati u jednoj sasvim novoj ulozi.

Crouch, kojeg su tokom čitave karijere poredili sa Rodneyjem Trotterom zbog sličnosti u izgledu, mogao bi konačno i zaigrati ulogu koju je nekada igrao legendarni Nicholas Lyndhurst u jednoj od najpoznatijih serija svih vremena - Mućkama.

Autori BBC-a koji su i učestvovali u kreiranju Mućki, prema pisanju otočkih medija dali su zeleno svjetlo za snimanje skeča o ovoj seriji u Londonu.

Snimanje će okupiti i likove Del Boyja, ujaka Alberta, Boycieja i Marlene koje će igrati dvojnici orginalnih glumaca iz serije.

Oglas za prijavu kandidata navodno će biti raspisan krajem godine, a uloge će dobiti oni koji budu najviše ličili na glumce koje pamtimo s kraja prošlog i početka ovog stoljeća.

"Crouchov agent je rekao da će njegov klijent razmisliti o tome da li će prihvatiti ovu ponudu za koju bi trebao dobiti 30,000 funti za pola dana snimanja u Londonu", kaže jedan od izvora iz BBC-a za engleske medije.

Inače, Crouch je prije nekoliko godina rekao kako nikada nije volio nadimak Rodney koji je imao na početku karijere.

Podsjetimo za kraj i na to da se ovaj 2,01 metara visok fudbaler prije nekoliko dana zvanično oprostio od fudbala nakon što mu je istekao ugovor sa Burnleyjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi