Čudesne kvote na pobjedu Newcastlea

Pobjeda od 5:1 i kvota 5000/1

Čudesne kvote na pobjedu Newcastlea

M. Šljivak

Posljednje kolo Premiershipa donijelo je najteži poraz Tottenhama u sezoni. 

Spursi su izgubili od Newcastle Uniteda s 5:1, a kvota za ovakav rezultat je bila nevjerovatna. Engleske kladionice su nudile omjer 5000/1, što je identična kvota da Leicester osvaja naslov pred početak sezone.

Leicester je uspio da dobro ojadi kladionice. Nekoliko hrabrih kladioničara je osvojilo itekako dobar novac igrajući na Lisice, a još uvijek se ne zna je li iko prošao ovako veliku kvotu.

Tottenham je tako na kraju upropastio fantastičnu sezonu. Iako su ostvarili plasman u Ligu prvaka, Arsenal ih je pretekao na drugom mjestu, te su su ostali bez titule najboljeg tima u Londonu.

S druge strane Newcastle je ispao iz lige, ali na kakav način...

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi