18

Komentari (18)

*p!p!t@*
Krkane sjaši s majkom brata dobio! Sjaši bar danas prčim ti mater retardiranu!
chs1975mostar
KRKAN,,praznina,,i ovaj krkan_the_master je isti lik!!! Ist IP!!! eronet Merza!!!! s@mo ignorirajte!!!!oni i jos ima ih su ovde dosli da siri negativne TENZIJE!!! nemam vremena u poslu sam!!! sve cu vam objasniti,,kad budem imao vremena!! lp
Dobojlija
Krkane idi, ti lijepo na bleiburg I popij praljkovacu
Dobojlija
Krkane a kako se tvoja listica veceras provela
chs1975mostar
raja samo polako pustite DUSMANE nek pisu!!! ne obracajte paznju na njih ...ovo je gest Mostara i Mostaraca//@l ne LATINA ŠKUUTORA...ko Srebrenicu zaboravi,, dabogda mu u kucu bila!!! LP svima dobronamjernima!!! prije početka sezone PLBIH,,cu vam se obratiti !!! i objasniti kako rade protiv nas oni sto nas ne vole!!!!
Sani81Starmo
Ma brato ni gore nas nije ubilo..Nek crknu dusmani
Sani81Starmo
Samo o svom brasnu brato i glavu gore :-)
magistar
Sport ostaviti sportistima, i barem u to ne dirati ako sve ostalo mora da bude prožeto politikom.
MirzaBarucic
Na sve načine NIGDJE I NIKADA NE ZABORAVITI Srebrenicu i stradanje Bošnjaka širom BIH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.