Da, i to je moguće: Otišao iz West Hama i zaboravio skupocjeni Lamborghini

Nevjerovatan potez

Da, i to je moguće: Otišao iz West Hama i zaboravio skupocjeni Lamborghini

Senegalski nogometaš Diafra Sakho napravio je uistinu nevjerovatan potez.

Početkom godine Sakho je odlučio staviti tačku na svoju epizodu u West Hamu i preći u Rennes, a u engleskom timu zbog takve odluke nisu bili pretjerano razočarani, dok on, čini se, itekako jeste.

Teško je padalo Sakhou to što nije imao veću minutažu u West Hamu, a kada je posljednji put zalupio vrata trening kampa "zaboravio" je na parkiralištu svoj 250.000 eura vrijedan Lamborghini. Automobil je počeo privlačiti pozornost, sakupljao je prašinu mjesecima i klupski djelatnici su se počeli pitati čiji je zašto je parkiran uvijek na istom mjestu.

Na koncu se ispostavilo čiji je, a mnogima je nevjerovatno kako je moguće da je Sakho zaboravio tako vrijednu "igračku".

"Toliko je zarađivao da mu nije niti bitan. Upravo ga je kupio i jednostavno ga je ostavio na parkingu", otkrio je izvor Dailyju.

U međuvremenu Sahko je preselio u Bursaspor za koji će nastupati do kraja sezone kao posuđen igrač Rennesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi