Da li ste vidjeli novi snimak? Kolašinac na prijetnje hladnim oružjem i "bockanje" nije ni trepnuo
Foto: Screenshot

Policija objavila snimak nadzornih kamera

Da li ste vidjeli novi snimak? Kolašinac na prijetnje hladnim oružjem i "bockanje" nije ni trepnuo

Londonska metropolitanska policija je danas na svojoj zvaničnoj stranici potvrdila da je i drugi uhapšeni/optuženi za pokušaj pljačke i napad na Mesuta Ozila i Seada Kolašinca priznao krivicu.

30-godišnji Ashley Smith je krivicu u ovom slujaču priznao početkom oktobra, dok je danas tu učinio i njegov "kolega", 26-godišnji Jordan Northover. Oni će svoje kazne saznati u petak, 9. novembra.

Podsjetimo, dvojica napadača su se na skuteru zaustavili u blizini automobila Mesuta Ozila, te su uz prijetnju oštrim predmetima pokušali oteti sat fudbaler Arsenala. Međutim, Ozila je zaštitio Sead Kolašinac koji se upustio u fizički obračun sa njima. Kolašinac je potom ušao u Ozilovo vozilo, u kojem se nalazila i Ozilova supruga, te su oni uspjeli pobjeći i potražiti pomoć u jednom restoranu iako su ih naoružani razbojnici nastavili pratiti.

Londonska policija je danas uz fotografije dvojice razbojnika objavila i snimak sa nadzornih kamera koji se do sada nije pojavljivao u medijima.

Na njemu se može vidjeti da jedan od razbojnika odmah nakon silaska sa skutera vadi oštri predmet i njime prijeti Kolašincu koji je stajao pored Ozilovog terenca.

Razbojnik je čak nekoliko puta i zamahnuo oštrim predmetom prema Kolašincu, "bocnuo" ga po ruci, ali bh. fudbaler nije ni mrdnu. Nakon toga je krenuo u obračun sa razbojnicima.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
BiH ide na EURO da brani fudbalere...
6 1
premium
Sad za nagradu sjedi na klupi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi