Zavirite u Ozilovu raskošnu vilu: Od nje je napravio 'malu Tursku'

Korijene nije zaboravio

Zavirite u Ozilovu raskošnu vilu: Od nje je napravio 'malu Tursku'

Njemački fudbaler Mesut Ozil pokazao je javnosti kako izgleda njegov luksuzni dom u Londonu.

Sa 350.000 funti na sedmičnom nivou Ozil je daleko najplaćeniji igrač Arsenala, a uz brojne 'bijesne' automobile koje posjeduje, dio zarade ulaže i u nekretnine.

Jednu od vila koje ima u Londonu odlučio je u međuvremenu da proda za 10 miliona dolara, a prije nego što se u nju useli novi vlasnik, Ozil je javnosti pokazao kako zapravo izgleda. Mnogi su složni u jednom - da svoje turske korijene nije zaboravio ni u uređenju enterijera. 

Mediji na Ostrvu pišu kako ogromnu dnevnu sobu Ozil uglavnom koristi kada mu dođu gosti, a nju je ukrasio ugaonom garniturom koja je u njegov dom stigla ravno iz Turske. Na zidovima ima i umjetničke slike s likovima osmanskih sultana, a sobna vrata krase logotip koji čine njegovi inicijali.

Jednu od prostorija odvojio je kako bi u njoj uživao isključivo igrajući video-igrice. Omiljena mu je PES (Pro Evolution Soccer) koju igra preko ekrana koji zauzima gotovo cijeli zid sobe, a ono na čemu bi mu mnoge žene zavidjele, svakako je ormar za obuću u kojem ima više od 50 pari patika.

S obzirom da je vilu stavio na prodaju, mnogi su to protumačili kao znak da se sprema na transfer, ali takve navode on je u međuvremenu odbacio.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Interesantno da nema vitrinu sa 56SENALOVIM TROFEJIMA...ali zato je CIPELARNIK OGROMAN...
0 5
AnijakManjo
bemJe ga u stau, pobjego papak dok je sejo stao za njeg i saketo se s naoruzanim likovima.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi