Najstarija kćerka Amre Džeko objavila fotografiju sa mladim nogometašem Sarajeva

Slika govori više od 1000 riječi

Najstarija kćerka Amre Džeko objavila fotografiju sa mladim nogometašem Sarajeva

E. Škorić

Najstarija kćerka Amre Džeke, supruge bh. reprezentativca Edina Džeke, objavila je na Instagramu fotografiju u društvu mlade zvijezde Sarajeva.

Sofija Vicentijević je Amrina najstarija kćerka i iz njenog prvog braka, a sada je izrasla u pravu ljepoticu, što svjedoče i fotografije na kojima se ova mlada djevojka pojavljuje.

Sve više liči na mamu, a inače treba napomenuti da trenutno studira u Los Angelesu, praktično drugom domu njene mame Amre, koja ima jako uspješnu karijeru u manekenstvu.

Sofija je danas objavila na Instagram storyju fotografiju na kojoj se ona i nogometaš Sarajeva Dal Varešanović voze na jet skiju.

Amrina kćerka je označila Dala i postavila nekoliko emotikona kojima se iskazuje ljubav. Isti story je potom sam Dal podijelio sa svojim fanovima.

Oglasi

Dal ima 21 godinu i boravio je u Engleskoj prije nego se vratio u Sarajevo u jesen 2020. godine. Sin legendarnog Mirze Varešanovića je na najbolji mogući način otvorio novu sezonu pošto je u nedjelju zabio gol u 3:1 pobjedi nad ekipom Borca.

Po svem sudeći, mladi veznjak igrat će važnu ulogu u sjajnom timu Feđe Dudića koji kreće na sve trofeje, a usput, čini se da Dalu ide jako dobro i u privatnom životu...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfXJwCujSMv/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfpHwDljAUX/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cd82GX5jHc-/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdymZH6jcpg/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cd0tmvCj4R8/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cd82GX5jHc-/[/instagram]

Top Komentari

amarosimbrko
Je li Din Kapetanovic slikao??? ??
15 1
plemic
ista tata ...
14 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi