O vezi Džumhura i Šegetin se malo priča, objavu je sada bh. teniser posvetio sinu

Slavljenička atmosfera

O vezi Džumhura i Šegetin se malo priča, objavu je sada bh. teniser posvetio sinu

S. Mlaćo
Već odavno se špekuliše da se bh. teniser Damir Džumhur razišao sa Barbarom Šegetin, ali potvrde nema.

Šegetin je izbrisala sve zajedničke fotografije, a njih dvoje imaju sina Luku. Najavljivala se i glamurozna svadba, no do toga nije došlo.

Ipak, danas se konačno oglasio Damir. Kazao je da je njegov sin nedavno proslavio prvi rođendan, te je bh. teniser objavio fotografije.

“Moj dječak je napunio godinu dana. Hvala ti sine sto nas činiš najsretnijim osobama na svijetu svaki dan, svi te volimo najviše. Hvala svima koji su došli i uljepšali ovaj poseban dan. Hvala i onima koji su pomogli da Lukina bajka bude zaista prelijepa”, napisao je Damir i dodao:

“Bit će još slika. Toliko je lijepih slika koje ću postavljati, nažalost ne može sve da stane u jednom postu, tako da će biti sigurno drugi, a možda i treći dio.”

Oglasi

Džumhur i dalje ima fotografije sa Šegetin, a da li je ljubav 'pukla' nije nikome otkrio.

"Smisao života! 20. 10. 2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti što si mi podarila našeg sina, hvala ti što je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svijetu. Ne mogu da opišem ovaj osjećaj... hvala ti što vas imam. Luka i mama barbara su zdravo. Volim vas životi moji!", napisao je sretni Džumhur na Instagramu prije nešto više od godinu dana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYJfjVSrl3y/?hl=en[/instagram]

Barbara je popularna hrvatska manekenka, a otkrila je i kako su izabrali ime sinu.

"Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od 16. godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je ljepše Luka nego Marko i 99 posto je da će se zvati Luka", ispričala je Barbara.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTsRiglqUjs/?hl=en[/instagram]

Barbara je nedavno objavila zanimljiv story na Instagramu uz opis “Kada me pitaju zašto sam sama“. Mnogi su to shvatili kao jasnu potvrdu da je veza sa Džumhurom završena.

 

 

 

 

 

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Sam na KLUPI U PARKU ce zavrsiti..pored toliko ODGOJENIH BOSANKI I HERCEGOVKI, on se svezao PLASTICNE REDALJKE...ali svako SEBI BIRA..
5 2
user1646074464
Slike djece nisu za javnost ma koliko roditelj želi to sa istom da podijeli
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi