Damir Džumhur s djevojkom Barbarom uz muziku proslavio rođenje sina Luke

Slavlje u porodici bh. tenisera

Damir Džumhur s djevojkom Barbarom uz muziku proslavio rođenje sina Luke

Endin Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur prije desetak dana oduševio je fanove na Instagramu potvrdom da je postao otac.

Džumhur i njegova djevojka Barbara Šegetin po prvi put su postali roditelji, a hrvatska manekenka na svijet je donijela sina Luku.

Bh. teniser je dobio veliki broj čestitki nakon što je postao otac, te je poručio da je to najsretniji trenutak u njegovom životu.

Barbara je prije nekoliko dana izašla iz bolnice, a već sinoć su ona i Damir s porodicom i prijateljima uz muziku proslavili rođenje svoga sina Luke.

[streamable]https://streamable.com/q02fxj[/streamable]

Ona je na Instagramu objavila nekoliko videa, te su pokazali da uživaju uz muziku nakon što dobili najvažnije titule u životu, odnosno postali roditelji.

Damir je čak zapjevao u jednom trenutku i jasno je da je ovo itekako poseban trenutak u životu za našeg tenisera.

[streamable]https://streamable.com/ugxod4[/streamable]

[streamable]https://streamable.com/9xm9s8[/streamable]

Top Komentari

Zeleni_zub
pravi onaj papak iz Čačka
12 2
Husrefbeg22
moze imati novac ali pameti nikada nece doci. Da je bio pametan on bi svom esinu dao ime Sulejman ili Muhamed. Normalno je da se nacionalnost djeteta odreduje po ocu ali u ovom slucaju on se zapravo udao, postao 'uljez'sto bi narod rekao. Jos je samo ostalo da se pokrsti pa krene stopama onoga poznatog run davog glavonje koji nejma pametnija posla nego se pokrstavati i pljuvati po svome narodu.
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi