Kad ne znate šta ćete od para: Dani Alves pokazao svoj "specijalni" automobil

Oglasio se na Instagramu

Kad ne znate šta ćete od para: Dani Alves pokazao svoj "specijalni" automobil

E. Čaušević

Dani Alves je uvijek bio jedna od najinteresantnijih ličnosti u svijetu fudbala.

Baš kao i skoro svaki fudbaler iz Brazila i on je imao siromašno djetinjstvo, te je fudbal bio njegov jedini izlazi. Nakon što je stigao u Sevillu njegov život se preokrenuo i počeo je da uživa u svemu što je za njega bio samo san.

No, najviše novca Alves je zaradio igrajući za Barcelonu gdje je proveo čak osam sezone, a nakon toga je proveo još nekoliko sezone u Juventusu i PSG-u.

Nedavno se vratio u Brazil gdje želi završiti svoju karijeru, te uživa u druženju s porodicom i prijateljima. Poznato je da Alves nikada nije štedio novac na odjeći i automobilima, a to je još jednom pokazao.

On je objavio fotografiju svog specijalnog automobila koji je u znaku boja njegove najdraže jakne.

Top Komentari

Austinpowers
pravi brazilski orangutan
6 2
SeoRusilac
Lud lik al jbg pošteno je zaradio ima pravo da radi šta hoće
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi