Shrvani Dani Alves se odlučio na očajnički potez, a za sve je kriva njegova ljubav Joana Sanz
Foto: Ilustracija

Nakon što ga je ostavila

Shrvani Dani Alves se odlučio na očajnički potez, a za sve je kriva njegova ljubav Joana Sanz

Eldar Ganibegović

Život Danija Alvesa se krajem januara pretvorio u noćnu moru, a problemi se nastavljaju iz dana u dan. Novi nož u srce zabila mu je njegova dojučerašnja supruga Joana Sanz, zbog koje se odlučio na radikalan potez.

Već preko dva mjeseca Dani Alves se nalazi u istražnom zatvoru jer je osumnjičen za seksualni napad na djevojku 30. decembra 2022. godine u jednom klubu u Barceloni.

U zatvoru će ostati sve do izcricanja presude, a u prilog mu ne ide što bi suđenje moglo početi tek za godinu i po dana. Prijeti mu i do 12 godina zatvora. 

Odmah nakon što je otišao iza rešetaka, njegova supruga Joana Sanz je s društvenih mreža obrisala slike s njim i nagađalo se da su raskinuli, a sada je sve i zvanično.

Nakon što je preko društvenih mreža poručila da ju je Alves slomio na komadiće, Joana Sanz ga je odlučila posjetiti u zatvoru, no nije mu saopštila lijepe vijesti.

Kako pišu španski mediji, sastanak između Alvesa i Sanz je trajao oko 50 minuta, a Španjolka je u lice rekla Alvesu da ga ostavlja i da ne želi više ništa imati s njim.

Oglasi

Nakon svega, Dani Alves se odlučio na radikalan potez i očigledno je da mu je ova odluka njegove dosadašnje supruge itekako teško pala.

Prema saznanjima španske televizije Cuatro, Dani Alves je u zatvoru stupio u štrajk glađu nakon što je saznao za odluku svoje supruge.

Za 39-godišnjeg Brazilca kažu da jepotpuno shrvan i uzrujan nakon što mu je supruga saopštila odluku o razvodu.

U rukom pisanom pismu Dani Alves, između ostalog, navodi kako se namjerava nastaviti boriti da opere ljagu sa svog imena i dokaže svoju nevinost.

"Razumijem bol koju ti uzrokuje nepravedna situacija u kojoj smo se našli i razumijem da ti i djeca niste mogli podnijeti sav pritisak. Činjenice za koje me optužuju strane su vrijednostima koje su vodile moj život: ljubav, poštovanje i trud", napisao je, između ostalog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi