"Da imam tri želje, poželjela bih samo jedno"

Oglasila se Joana Sanz

"Da imam tri želje, poželjela bih samo jedno"

E. Ganibegović

Kako god je teško njenom još uvijek zakonitom suprugu Daniju Alvesu, tako je teško i Joani Sanz u 2023. godini. Majka joj je umrla početkom godine, a suprug završio iza rešetaka.

Dani Alves je krajem prošle godine optužen za seksualni napad i trenutno se nalazi u istražnom zatvoru u Barceloni gdje će osati do kraja suđenja.

Njega je jedna 23-godišnjakinja optužila da ju je silovao u WC-u jednog kluba u Barceloni 30. decembra 2022. godine i istraga i dalje traje. 

Dvije žene svjedočile su u korist navodne žrtve, potvrđujući verziju koju je ona iznijela u vezi sa djelima koje je navodno počinio Dani Alves.

Nakon ovog skandala, supruga Danija Alvesa, Joana Sanz, objavila je na društvenim mrežama da je podnijela zahtjev za razvod od bivšeg fudbalera Barcelone.

Na društvenim mrežama, Joana Sanz je dobila mnoga pitanja od svojih pratilaca, uglavnom od žena. Španska manekenka odlučila je da odgovori na neka pitanja.

Oglasi

Jedno od pitanja je bilo kako joj ide dalje u životu i šta bi poželjela da ima mogućnost da joj se ispune tri želje, na što je Joana dala emotivan odgovor.

"Kako idem dalje, pitala me je jedna djevojka. Pa, moram da nastavim, nema druge opcije. Loše stvari nam se uvijek mogu dogoditi. U životu može biti mnogo nesretnih trenutaka, ali moramo se fokusirati na dobre stvari.

U mom slučaju, dobro je što radim, radim to cijeli život, od svoje 14. godine. Osim toga, imam podršku porodice i prijatelja, okružila sam se ljudima koji me vole. Trudim se da se fokusiram na posao, da budem sretna što sam zdrava. Uvjerena sam da će i ostale stvari uspjeti.

Šta bih tražila da imam tri želje? Dovoljno mi je samo jedno: zdravlje", glasio je odgovor lijepe Joane.

Top Komentari

user1676631476
Zasto u novoj verziji aplikacije nema vise ona opcija da mi se ne prikazuju vijesti o raznim kuravama i drugim zenskim?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije