Joana i Dani postigli tajni pakt, ali potez koji je ona napravila joj neće oprostiti dok je živ

Ostaju u braku, ali...

Joana i Dani postigli tajni pakt, ali potez koji je ona napravila joj neće oprostiti dok je živ

E. Čaušević

Dani Alves već skoro mjesec dana nalazi se u zatvoru nakon optužbi za silovanje i prema dosadašnjim dokazima Brazilcu se ne piše dobro. Cijeli život mu se raspada, a kofere je spakovala i njegova supruga Joana Sanz koja se preselila u Pariz, ali prije toga postigla je tajni pakt s Alvesom.

Noćna mora za Alvesa počela je prije skoro mjesec dana kada je uhapšen jer ga je jedna 23-godišnja djevojka optužila da ju je 30. decembra silova u toaletu jednog noćnog kluba u Barceloni.

Alvesu je nekoliko puta odbijen zahtjev za kaucijom i da se brani sa slobode jer strahuju da bi on mogao pobjeći u Brazil. I prije nekoliko dana sud je odbio isti zahtjev i već sada je jasno da će Alves kraj suđenja dočekati u zatvoru.

No, kako stoje stvari tu bi mogao i ostati jer dosadašnji dokazi koji su predstavljeni na sudu ne idu u njegovu koristi. On je prije nekoliko dana ponovo promijenio priču, te je sada priznao da je imao seksualni odnos sa tom djevojkom.

Nakon hapšenja čini se da se njegov život počeo raspadati, a iako je poručila da će mu biti podrška čini se da je i njegova supruga Joana Sanz odlučila da digne sidro i makne se iz cijele te priče oko bivšeg igrača Barcelone.

Prije nekoliko dana ona je otputovala u Pariz i objavila fotografije na Instagramu, a španski mediji tvrde da će ona živjeti u glavnom gradu Francuske jer je ova manekenka dobila posao tamo.

Oglasi

Joana je već iznajmila stan u Parizu i nema namjeru u skorije vrijeme vraćati se u Barcelonu. Svima je jasno da je njen i Alvesov brak završen, ali kako pišu španski tabloidi neće još podnijeti zahtjev za razvod jer su ona i Alves postigli tajni pakt.

Ova manekenka s Tenerifa podsjetila je Alvesa u zatvoru početkom sedmice, a svega dva dana kasnije otišla je u Pariz. Ona je Alvesu saopštila da ne želi biti dio skandala u kojem se on nalazi i jasno je koliko ju je povrijedio zbog svega.

Alvesu je jasno da je priča između njega i Joane završena, ali navodno imao je za nju posljednju molbu zbog čega su i postigli dogovor.

Navodno, oni su se dogovorili da ostanu u braku do kraja suđenja kako se Alves ne bi sada morao baviti i razvodom. Želi da sačekaju ishod suđenja i nakon toga će potpisati razvod. Također, vjeruje da će Joana biti i jedan od svjedoka na suđenju i ne želi da bude prikazana kao njegova bivša supruga.

Oglasi

Razvod bi sigurno dodatno sve otežao, ali i pokazao da Joana uopšte ne vjeruje Daniju. Postigli su tajni pakt da će ostati u braku sve do kraja suđenja i da će ona ponekad dolaziti u posjete suprugu kako bi javnosti pokazali da je među njima sve u redu.

Međutim, svima je jasno da to nije tako i teško da bi supruga koja vjeruje mužu i daje mu podršku u njegovim natežim momentima života odlučila da odseli u Pariz i bude toliko daleko od njega.

Alves joj to sigurno neće oprostiti jer je vjerovao da će ostati uz njega, ali barem ju je uspio nagovoriti da sada ne traži razvod i ne stvara mu novu dramu koja mu uopšte nije potrebna u ovom trenutku.

Španci navode da bi ovo suđenje moglo trajati između jedne i dvije godine i da će Alves to vrijeme biti u zatvoru. Ukoliko se ispostavi da je kriv prijeti mu kazna od 12 godina zatvora, a vrijeme koje provede u zatvoru tokom suđenja će biti uračunato u kaznu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi