"Bio sam ludo zaljubljen u Dilettu, nadam se da je sada sretna s njim"

Daniele Scardina se pomirio s najvećim porazom karijere

"Bio sam ludo zaljubljen u Dilettu, nadam se da je sada sretna s njim"

Edmir Škorić

Italijanski bokser Daniele Scardina već neko vrijeme nije u vezi s Dilettom Leotom, no rado se sjeti trenutaka provedenih u društvu zgodne sportske novinarke sa Sicilije.

Gostujući u talk showu "Verissimo" Scardina je govorio o svojoj bivšoj djevojci, koja je sada u naručju turskog glumca Cana Yamana, s kojim navodno planira i vjenčanje.

"Nadam se da su njih dvoje sada sretni", kazao je Scardina, pa se osvrnuo na vezu sa Dilettom.

"Bila je to prekrasna ljubavna priča. U svemu smo bili zajedno. Bilo je sve istinito i pravo. Bio sam jako zaljubljen u nju. Ne, nemam više te osjećaje kao prije, ali poštujem je jer je sjajna žena i nadam se da je danas sretna", poručuje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCREG-Zht4v/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Scardina je godinu dana imao u zagrljaju jednu od najzgodnijih žena Italije, a kada ga je ostavila molio ju je da mu se vrati.

Oglasi

"Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što mi je život mogao donijeti. Bokser sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam je ponovo osvojiti", govorio je u augustu nesretni Scardina.

Nedavno je također na pitanje o tome da li bi mogao biti ponovo s Dilettom, kazao: "Nikad ne reci nikad". Ipak, nakon svega je shvatio da je gotovo i poželio joj je sreću s Turčinom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-fCbFpoqZX/[/instagram]

Top Komentari

HitMan
"MALO" je istetoviran, treba još lice i lobanja ukrasit' i onda će bit' idiotto pravi Dasa i BAJA. Sunce ti ****m šta ljudi rade od svog tijela, hajd' razumijem u granicama normale rule, noge i po tijelu neku manju tetovažu, al' ovo što rade ovi cirkusanti prevazilazi više svaki ukus normalnog čovjeka. Ne dao Bog srest' ovakvu i njemu slične spodobe u mraku pripast' se na smrt od njih.
4 0
user1599677620
Ne moze Skoric bez Dilettice svoje haha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi