Danijelu Milićeviću cvjetaju ruže u ljubavi

Srce mu je osvojila 'Zorannah'

Danijelu Milićeviću cvjetaju ruže u ljubavi

O. Lekić

Ljubav između bh. reprezentativca Danijela Milićevića i srbijanske modne blogerke Zorane Jovanović, alijas Zorannah, ponovo se rasplamsala. 

Par je prije nekoliko mjeseci raskinuo vezu i činilo se kako su stavili tačku na svoju romansu, međutim lijepa Zorana je otkrila u razgovoru za Dnevni avaz kako u njihovoj ljubavi ponovo cvjetaju ruže. 

"Danijel je već godinama moja najveća podrška u svemu. Prvo smo bili prijatelji, upustili smo se u vezu, imali neke manje trzavice početkom godine, ali smo uspjeli da ih prevaziđemo zajedno. U svoj život ne puštam svakoga i veoma sam izbirljiva, tako da sama činjenica da je on tu već godinama i da je najbitnija osoba u mom životu", ispričala je Zorana i potom nastavila: 

"Znam da je naša veza mnogima zanimljiva, pogotovo zato što ne govorimo o njoj i ne eksponiramo je, ali ja baš rijetko pričam o svom privatnom životu. On čak i manje od mene", dodala je Zorana, koja je ovih dana na Beogradskom sajmu kozmetike promovirala parfem, koji će od 15. aprila biti dostupan na našim prostorima. 

Vrijedi istaći da je Zorana studirala na “Accademia Del Lusso” u Milanu. Ima vlastiti online shop, a osim toga redovno na 'YouTube' kanalu objavljuje videozapise u kojima možete čuti njene savjete za njegu kože, kao i brojne modne i druge savjete. Na popularnom kanalu ima preko 100.000 pratilaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi