Plače, moli i kaje se, ali za sve je kasno: Oduzeo je život i za njega više nema povratka
Mladi košarkaš bit će optužen za ubistvo i čeka ga višegodišnja zatvorska kazna (Foto: Screenshot)

Kraj karijere za košarkaša

Plače, moli i kaje se, ali za sve je kasno: Oduzeo je život i za njega više nema povratka

Midhat Šljivak

Košarkaš univerziteta Alabama Darius Miles optužen je za ubistvo koje se desilo u gradu Tuscaloosa u nedjelju. Miles je pucao u automobil i pogodio je 23-godišnju djevojku koja je preminula.

Karijera mladog košarkaša Dariusa Milesa s univerziteta Alabama okončana je preko noći i on će dobar dio života provesti iza rešetaka jer je optužen za ubistvo koje se desilo u nedjelju u ranim jutarnjim satima.

Nakon što je zbog povrede s tribina odgledao utakmicu svog univerziteta, Miles je s prijateljem učestvovao u pucnjavi koja je završila tragično.

On se u blizini kampusa pokušao obračunati s čovjekom s kojim je već ranije imao razmirice. Pucao je na njegov automobil zajedno s prijateljem i došlo je do tragedije.

Upucana je 23-godišnja djevojka Jamea Jonae Harris. Povrede su nažalost bile fatalne i djevojka je na mjestu ostala mrtva.

Oglasi

Neimenovani momak iz automobila u kojem je stradala djevojka uzvratio je pucnjevima i uspio je pogoditi saučesnika u napadu Michaela Lynna Davisa, no on nije životno ugrožen.

Policija je ubrzo otkrila počinioce. Darius Miles je uhapšen, a tokom prebacivanja u zatvor je plakao i molio za milost tvrdeći da mu je žao.

Međutim, sada je kasno za sve to. On je na surov način sam sebi okončao karijeru i definitivno bolji kraj zbog ovog nije ni zaslužio.

Pucnjavu je snimila i jedna kamera koja se nalazila na vratima kuće i vidi se trenutak kada Miles započinje krvavi obračun.

Darius Miles je tokom koledž karijere odigrao 53 utakmice za univerzitet Alaba i prosječno je ubacivao 4.2 poena po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi