Srpkinja od milion dolara - Tek joj je 18, a o lijepoj Darji već priča cijeli svijet

Nevjerovatna je

Srpkinja od milion dolara - Tek joj je 18, a o lijepoj Darji već priča cijeli svijet

Midhat Šljivak

Talentovana srpska teniserka Darja Suvirdjonkova ima tek 18 godina, a već je uspjela privuću ogromnu pažnju na sebe. Njen atraktivan izgled privlači brojne poglede, a tako je bilo i na Wimbledonu gdje se takmičila među juniorkama.

Darja Suvirdjonkova rođena je u Rusiji, ali od malih nogu živi u Srbiji i takmiči se pod zastavom ove zemlje.

Atraktivna 18-godišnja teniserka zbog svog izgleda privlači veliku pažnju. Duga plava kosa i manekenski izgled dovoljan su razlog da je u Srbiji proglase 'Srpskom Marijom Šarapovom'.

Međutim, za sada je Darja na terenu ne opravdava poređenje s legendarnom ruskom teniserkom. Igra nije na nivou i rijetkost su joj veliki rezultati.

Ovog puta je na Wimbledonu zaustavljena u drugom kolu, a nije imala previše uspjeha ni na ostalim turnirima gdje je uglavnom završavala nastupe u prvom kolu.

Oglasi

Darja Suvirdjonkova (Foto - Telegraf)

Iako je teniska karijera za sada nije velika u najavi, izgled je to što bi 18-godišnjakinju mogao povesti prema vrhu i za nju ne bi trebalo biti zime u narednim godinama.

Sigurno je međutim da ćemo je u budućnosti gledati na brojnim teniskim turnirima i ko zna, možda u jednom trenutku i eksplodira i napravi velike rezultate.

Darja je trenutno 55. juniorka svijeta, a najbolji plasman je imala na 46. mjestu početkom ove godine.

Naravno, rezultati u juniorskoj konkurenciji ne znače previše i dosta je onih koji su bili mnogo bolji kao profesionalci nego u mlađim kategorijama.

Vidjet ćemo hoće li i 18-godišnja Darja biti jedna od njih u narednim godinama.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije