Darko Todorović ima veliko srce: Posjetio školu koju je pohađao i iznenadio ih humanim gestom

Sjajan potez bh. igrača

Darko Todorović ima veliko srce: Posjetio školu koju je pohađao i iznenadio ih humanim gestom

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Darko Todorović još jednom je pokazao da ima zaista veliko srce.

Naime, igrač Red Bull Salzburga trenutno se nalazi na odmoru u Bosni i Hercegovini, a ovo vrijeme iskoristio je da posjetio osnovnu školu koju je pohađao kao dječak. Todorović je iznenadio uposlenike JUOŠ "Miladije" jer je odlučio da ih posjeti.

Nekadašnji fudbaler Slobode proveo je veći dio dana u ovoj školi, te se družio s učenicima. Također, obišao je salu gdje je nekad igrao fudbal i predstavljao ovu školu.

Todorović je uposlenike škole ostavio bez teksta kada je odlučio da će im pomoći u drugom polugodištu. Naime, on je odlučio da će platiti užine u nastavku školovanja svim socijalno ugroženim učenicima što je zaista sjajan potez bh. fudbalera.

Top Komentari

Benjamingst
Bravo Darko
38 0
Ado_GTI7
Svaka čast, dabogda mu Bog dao sve nsjbolje.
31 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi