Darko Vojvodić uplovio u bračne vode: Marina Stojanović je izabranica njegovog srca

Fešta u Foči

Darko Vojvodić uplovio u bračne vode: Marina Stojanović je izabranica njegovog srca

Adnan Beganović

Darko Vojvodić danas je potpisao najvažniji ugovor u životu. 

Nekadašnji fudbaler mnogobrojnih bosanskohercegovačkih klubova, te aktuelni šef struke federalnog ligaša Goražda, Darko Vojvodić, stao je na "ludi kamen".

Naime, nakon višegodišnje veze Vojvodić i Marina Stojanović danas su u Foči izrekli jedno drugom sudbonosno "da". Nakon "službenih obaveza" mladenci i veliki broj gostiju feštu je nastavio u jednom restoranu u blizini Foče.

Među mnogobrojnim zvanicama bila su i mnogobrojna poznata imena iz svijeta sporta, pogotovo iz fudbala. Tako su na vjenčanju između ostalog bili i prvi čovjek GOŠK-a kojeg je Vojvodić svojevremeno uveo u Premijer ligu, Lujo Ilić, zatim jedan od najboljih igrača koji su igrali u Premijer ligi Stojan Vranješ, te Marko Maksimović, koji je s klupe predvodio Borac do titule prvaka naše zemlje.

Vojvodić danas iz "opravdanih" razloga nije sjedio na klupi Goražda koje je u Travniku u okviru 24. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine pretrpjelo poraz od domaće ekipe (3:1). No, ovaj poraz neće teško pasti Goraždanima s obzirom da su već ranije ostvarili svoje ciljeve, a to je ostanak u prvoligaškom društvu.

Dodajmo, da je Vojvodić osim GOŠK-a u društvo najboljih uveo i Borac iz Banja Luke, a u uspješnoj trenerskoj karijeri između ostalog je vodio i Radnički iz Kragujevca, Slobodu, Olimpik...

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
N(G)ovinaru nepismeni,nije Radnicki iz Kragujevca vec Radnicki iz Lukavca
3 0
Goran86
Koliko je platio oglas
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi