David Beckham održao lekciju sinu Brooklynu zbog njegove supruge: "Mi to ne radimo!"

Odnosi nisu baš dobili

David Beckham održao lekciju sinu Brooklynu zbog njegove supruge: "Mi to ne radimo!"

E. Čaušević

David Beckham našao se u centru pažnje javnosti nakon što je imao verbalni okršaj sa svojim sinom Brooklynom.

Prije pola godine Brooklyn Beckham je odlučio da oženi Nicolu Peltz, a spektakularno vjenšanje održano je na Floridi i potrošeno je čak tri miliona funti.

Međutim, nakon što se Brooklyn oženio čini se da stvari u porodici Beckham ne funkcionišu baš najbolje jer se prethodnih sedmica špekuliše da Victoria i Nicola uopšte nisu u dobrim odnosima.

Nedavno su se pojavile informacije da je Victoria razočarana jer se njen najstariji sin udaljio od svoje porodice, te mu zamjera što dosta više sluša punca i punicu nego nju i Davida.

Da stvari ne funkcionišu baš najbolje u porodici Beckham pokazalo se i ovih dana. Daily Mail je objavio da su se David i Brooklyn posvađali prije nekoliko dana jer je Nicola dala intervju u kojem je pričala i o Victoriji.

Brooklynova supruga je pričala o svojoj svekrvi za Grazia magazin i moglo se zaključiti da one baš nisu u najboljem odnosi.

Oglasi

Navodno, sve je počelo zbog vjenčanice koju je Victoria trebala da izradi za Nicolu, ali navodno dogovor se nije ispoštovao kako se očekivalo zbog čega se Brooklynova supruga na kraju naljutila.

No, Davidu je zasmetalo što je ona javno pričala o svemu i vjeruje da to nije smjela da uradi i odlučio je Brooklynu dati do znanja da su napravili grešku.

Daily Mail je objavio da su se David i Brooklyn žestoko posvađali zbog Nicole i da je legendarni fudbaler po prvi put povisio svoj glas na takav način na starijeg sina.

"Mi to ne radimo u našoj porodici i ti znaš da se te stvari ne rade na takav način. Šta će se dalje dešavati je do tebe, ali mi smo završili s ovom dramom", navodno je rekao David svom sinu.

Izvor blizak porodici Beckham otrkio je da su oni razočarani zbog intervjua koji je dala Nicole jer smatraju da on baca ljagu na njihovu porodicu, te da su najviše povrijeđeni Beckhamova mlađa braća i sestra.

Očito je da više nije tajna da David i Victoria nisu oduševljeni što je Brooklyn oženio Nicolu. I pored spektakularnog vjenčanja sada prljave stvari sve više isplivavaju na površinu.

Top Komentari

emial766
Nek joj odvali dva popravna da se malo zarumeni. Babo je upravu
3 0
vence
Ajoj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi