Beckhamov sin se obrukao pravljenjem pizze, a onda cijelom svijetu slagao otkud mu McLaren

Video postao hit na društvenim mrežama

Beckhamov sin se obrukao pravljenjem pizze, a onda cijelom svijetu slagao otkud mu McLaren

Endin Čaušević

David Beckham nedavno je priznao da se nadao da će njegov najstariji sin Brooklyn krenuti njegovim stopama u fudbalu, ali se to nije desilo.

Brooklyn je bio dosta talentovan kada je fudbal u pitanju, ali je još kao tinejdžer svom ocu poručio da se neće baviti tim sportom.

On je prvo odlučio da se okuša u fotografiji, ali mu to nije išlo najbolje. Nakon toga Brooklyn je donio odluku da pokuša napraviti karijeru u svijetu kulinarstva jer želi postati chef.

Brooklyn se ozbiljno posvetio tom poslu kojim se bavi već nekoliko godina, te je počeo raditi kao chef u jednom restoranu u Los Angelesu.

Međutim, nisu baš svi oduševljeni njegovim kulinarskim sposobnostima. On je jučer objavio video na kojem je pokazao kako pravi pizzu, ali komentare koje je dobio su zaista brutalni.

brooklyn beckham's pizza

Oglasi

Brooklyna na Instagramu prati skoro 15 miliona ljudi i on je pokazao kako pravi pizzu na svoj način, ali nije baš oduševio svoje fanove.

Mnogi su žestoko kritikovali njegove kulinarske sposobnosti i poručili su mu da mu pizza nije dovoljno pečena, te da se odmah vidi da loše izgleda.

Neki od njih su čak poručili da je to najgora pizza koju su ikad vidjeli i da će mu karijera u chefa biti "uspješna" kao ona kada je htio da bude fotograf.

brooklyn beckham's pizza

Također, prije nekoliko dana postao je viralan video na kojem je Brooklyn snimljen u očevom automobilu. Riječ je o McLarenu koji košta preko 1.2 miliona dolara i proizvedeno ih je svega 375.

David Beckham je vlasnik jednog od njih i posuđuje ga često sinu Brooklynu. On je tako postao zvijezda videa kada mu je jedan od Influensera prišao i pitao ga otkud mu novac za takav automobil i kako ga je sebi priuštio.

"Ja sam chef, time se bavim i zarađujem", rekao je Brooklyn.

I zbog toga ga ismijava cijeli svijet jer je jasno da on nije platio taj automobil i mnogima nije jasno zašto samo nije priznao da je to automobil njegovog oca Davida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti