Ovako je danas trebao izgledati jedan od najpopularnijih fudbalera, stvarnost je potpuno drugačija

Veliki promašaj

Ovako je danas trebao izgledati jedan od najpopularnijih fudbalera, stvarnost je potpuno drugačija

Admin Čaušević

Neki fudbaleri su tokom karijere, ali i poslije toliko bili popularni da su im mediji prognozirali kako će izgledati kada uđu u srednje godine. 

U maju 1998. godine magazin FourFourTwo je prognozirao kako će u budućnosti izgledati David Beckham, tadašnja velika zvijezda Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske.

U posljednje dvije decenije Beckham je pokaza kako mu godine ne mogu ništa te je postao pravi primjer kako mu godine ne mogu ništa.

Ovaj 47-godišnjak i danas izgleda odlično te se može reći da su u uglednom magazinu napravili zaista katastrofalno prognozu.

Na montiranoj fotografiji Beckham danas nije trebao imati jedan od prednjih zuba, dok bi i dosta njegove plave kose bilo izgubljeno.

Međutim, realnost je potpuno drugačija jer se planetarno popularni Englez drži odlično i mnogi njegovi vršnjaci mogu samo da mu zavide.

Uz sve to Beckhamovo poslovno carstvo je sve veće i veće pa se trenutno njegovo bogatstvo procjenjuje na 450 miliona eura.

Top Komentari

senja
Pazi ove rečenice: "U posljednje dvije decenije Beckham je pokaza kako mu godine ne mogu ništa te je postao pravi primjer kako mu godine ne mogu ništa." ?‍♂️ Upucaj se, moronu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi