Ženi se još jedan Beckhamov sin: Tek postao punoljetan i jasno rekao kakvu svadbu želi

U vezi su već dvije godine

Ženi se još jedan Beckhamov sin: Tek postao punoljetan i jasno rekao kakvu svadbu želi

Endin Čaušević

Svadba najstarijeg sina Davida Beckhama, Brooklyna, bila je glavna tema svjetske javnosti u prethodne dvije sedmice.

Brooklyn je oženio na Floridi svoju djevojku Nicolu Peltz, a cijela ceremonija koštala je nevjerovatnih tri miliona funti.

Na vjenčanju su bile mnoge poznate ličnosti koju je pozvala porodica Beckham, te se mogao vidjeti sav raskoš ove porodice, ali i porodice Peltz koja je inače dosta imučnija od Beckhamovih.

Taman kada su se strasti oko svadbe smirile engleski mediji objavili su da Beckhamovi planiraju novo slavlje, te ženidbu Romea.

Ovaj 19-godišnjak je mlađi nekoliko godina od Brooklyna i iako je tek nedavno postao punoljetan već razmišlja o tome da stane na ludi kamen.

Romeo Beckham and Mia Regan are planning to walk down the aisle

Romeo je u vezi sa 19-godišnjom manekenkom Miom Regan koja također ima 19 godina. Mirror je objavio da Romeo i Mia ozbiljno razmišljaju o tome da se vjenčaju, te da su u odličnom odnosu već nekoliko godina.

Međutim, Romeo je jasno poručio da njegovo vjenčanje neće biti toliko raskošno kao od starijeg brata, te da će na ovu ceremoniju poziv dobiti samo bliži članovi njihovih porodica.

Oni žele da se vjenčaju u Engleskoj i da to ne bude u centru pažnje javnosti kao svadba njegovog brata.

Top Komentari

Manager
güzel
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi