Bosanka Irma fatalna za Beckhama: "Kao ljubavniku dala bih mu ocjenu 7,5"
Pokušala je Irma, ali nije uspjela.

Sve su bile lažne tvrdnje

Bosanka Irma fatalna za Beckhama: "Kao ljubavniku dala bih mu ocjenu 7,5"

Eldar Ganibegović

Živote mnogih fudbalera obilježe skandali sa ženama, koji se često ispostave kao lažni. Mnoge žele da steknu pažnju ili bogatstvo preko imena fudbalera, a ono što je jedna Bosanka uradila Davidu Beckhamu je nečuveno.

Irma Nici, bivša prostitutka navodno rođena u Bosni i Hercegovini, a odrasla u Engleskoj, za magazin "in Touch" je prije desetak godina ispričala da je 2007. godine spavala s Davidom Beckhamom.

"Imali smo seks 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavniku dala bih mu ocjenu 7,5", kazala je Irma te 2010. godine.

Ipak, Beckham je sve navode demantovao i pokrenuo tužbu protiv američkog magazina "in Touch".

Bivši kapiten engleske reprezentacije predao je sudu izjavu na pet stranica u kojoj odbacuje tvrdnje tada 26-godišnje Irme Nici.

Detaljno je opisao kako je doletio u New York u 20:30 prije nego što je dogovorio termin za dubinsku masažu tkiva u svojoj hotelskoj sobi do ranih jutarnjih sati.

Oglasi

"Kao što je moj običaj kad stignem u hotel na putu prije utakmice, masažni terapeut došao je u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio kako bi me izmasirao.

Sjećam se da terapeut nije napuštao moju hotelsku sobu do ranog jutra. Prije, za vrijeme i nakon masaže bio je uz mene moj sigurnosni tim. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam spavati.

Pregledao sam dnevne zapisnike koje je pripremila moja zaštitarska služba koji potvrđuju moja sjećanja", kazao je Beckham.

Rekao je da njegov sigurnosni tim ima detaljne dnevnike za potporu njegovih tvrdnji.

U odgovoru na optužbe da je Nici i drugoj prostitutki platio 6000 funti u gotovini za 'trojku', izjavio je:

Oglasi

"Ne nosim hiljade dolara u gotovini kad putujem. Jedini način da dobijem pristup do 10.000 dolara u gotovini bio je da to dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana svog menadžerskog tima da mi osigura hiljade dolara gotovine kad sam bio u New Yorku u augustu 2007. godine."

David Beckham je u konačnici izgubio sudsku žalbu protiv američkog časopisa koji je objavio tvrdnje da je spavao s prostitutkom.

Zvijezda, koja oštro poriče optužbe bosanske prostitutke Irme Nici, tražila je 25 milionadolara od popularne američke publikacije.

No unatoč tome što je časopis kasnije prihvatio da su tvrdnje lažne, suci suda u Los Angelesu presudili su 2013. godine da Ustav SAD-a daje Nici pravo na slobodu govora.

"David će se nastaviti boriti bez pogovora sve dok to ne postane nemoguće učiniti unutar američkog Ustava. To je načelna tačka", rekao je tada izvor blizak Beckhamu.

Top Komentari

Arnel925
A on bi tebi 0,2
1 1
SA1921BA
Dno dna...šta vi ovdje promovišete kljusine napaćene
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti