David Beckham svijetu predstavio svoj novi automobil

Novi Maserati u garaži

David Beckham svijetu predstavio svoj novi automobil

E. Škorić

Bivši engleski reprezentativac David Beckham pohvalio se fanovima svojim novim automobilom.

Nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Real Madrida, Los Angeles Galaxyja, Milana i PSG-a objavio je na Instagramu fotografiju luksuznog vozila Maserati Trofeo Grecale, koji impresionira udobnošću u vožnji, postranošću i modernom završnom obradom.

Ovaj automobil ima 530 konjskih snaga i V6 motor proizašao iz jedinice Nettuno MC20. Ima vrlo prostranu i opremljenu unutrašnjost.

U samoj unutrašnjosti dominiraju crvena i crna boja, koje se savršeno stapaju jedna s drugom. Kao i svaki SUV, tako i Beckhamov automobil ima veliki prtljažnik u koji stane nekoliko kofera i torbi.

U priloženom videu vidi se i učinkovito ubrzanje automobila tokokm vožnje po dvotračnoj cesti. Automobil se također dobro nosi sa gradskim saobraćajem, lagano se krećući među ostalim sudionicima u prometu.

Ovakvo vozilo košta oko 103.000 dolara, te je samo jedno u nizu koje je vozio, vozi ili će voziti jedan od najpopularnijih sportista svih vremena.

"Nije tajna koliko volim automobile.. tako da je sjajno imati jedan koji mi daje adrenalin u svakodnevnom životu", poručio je Beckham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi