Beckhamovi dobili žestoke kritike zbog fotografije: "Ovo bi živjelo 100 godina u Jadranu, a onda..."

Odmaraju u Hrvatskoj

Beckhamovi dobili žestoke kritike zbog fotografije: "Ovo bi živjelo 100 godina u Jadranu, a onda..."

Endin Čaušević

David Beckham i njegova porodica već nekoliko dana nalaze se na odmoru u Hrvatskoj.

David i Victoria odlučili su da sa svojom djecom provedu dio ljetnog odmora u Hrvatskoj, te uživaju na Jadranu već nekoliko dana.

Oni svakodnevno objavljuju fotografiju s ovog odmora, ali zbog jedne objave porodica Beckham našla se na velikom udaru javnosti u Hrvatskoj.

Naime, Victoria je jučer objavila fotografiju Beckhama i kćerke Harper Seven, ali su mnogi žestoko kritikovali jer su vadili ježeve iz mora i spremali ih za jelo.

Mnogi su kritikovali porodicu Beckham zbog takvog poteza, a jedan od komentara bio je: "Ovo bi živjelo 100 godina u Jadranu, a onda su došli Beckhamovi...".

Beckhamovi se nalaze trenutno na otoku Lopud koji se nalazi u blizini Dubrovnika, te će se u Hrvatskoj zadržati još nekoliko dana.

Top Komentari

Gr0hot
Cime se ljudi sve ne zamaraju jbt dan
3 0
Karlosicroberto
Ebo te jež
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi