Bivši hrvatski reprezentativac na Kupresu mrtav pijan pokušavao doći do Dejana Matića

Opet je u centru skandala

Bivši hrvatski reprezentativac na Kupresu mrtav pijan pokušavao doći do Dejana Matića

Edmir Škorić

Bivši hrvatski reprezentativac Denis Buntić ponovo se našao u centru pažnje.

Nedavno je Buntić optužen od strane supruge Klare za porodično nasilje u alkoholiziranom stanju. U septembru se dosta pisalo o tome. Ona je tvrdila da ju je bivši rukometaš pretukao pred devetomjesečnom bebom.

Sada je Denis Buntić uočen kako sa časom alkohola odlazi na pozornicu tokom koncerta srpskog turbo-folk pjevača Dejana Matića.

Kako prenosi hrvatski 24sata.hr, Buntić je nekoliko puta pokušao doći do srpskog pjevača, ali ga je osiguranje spriječilo u tome. On je oko 2 sata iza ponoći uspio u namjeri, no samo prilazi bubnjaru dok jedva stoji na nogama. Sve to se može vidjeti na snimku kojeg je objavio portal 24sata

Nakon toga ga je osiguranje odvelo sa pozornice, a sve to događalo se 30. decembra, dok je Dejan Matić gostovao u okviru Kupres Winter Festa.

Buntić je rođen u Ljubuškom, a karijeri je počeo u dresu Izviđača, no odlučio se da igra u dresu reprezentacije Hrvatske, a ne Bosne i Hercegovine.

Najbolje dane karijere proveo je igrajući u dresu španskog Ademar Leona, a između ostalih, nastupao je još za Koper, Kielce i PICK Szeged.

Buntića pamtimo po odličnim igrama u dresu reprezentacije Hrvatske s kojom je osvojio dva svjetska srebra, evropskom srebro kao srebro i bronzu na Olimpijskim igrama.

Bivši hrvatski reprezentativac je osvajač brojnih medalja sa svih velikih takmičenja, ali si je posljednjim "nastupima" značajno narušio imidž i navukao bijes javnosti na sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi