Oglasila se bivša supruga Denisa Buntića: "Nije nikad digao ruku na mene"

Ana Primorac je stala u zaštitu svoje djece

Oglasila se bivša supruga Denisa Buntića: "Nije nikad digao ruku na mene"

Haris Zilić

Posljednjih dana tema u regiji je bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić nakon što je uhapšen zbog nasilja u porodici, a potom je policija našla arsenal oružja u njegovoj kući.

Buntića je prijavila supruga Klara nakon što ju je pretukao pred devetomjesečnom bebom, a da stvari budu gore policija u Ljubuškom pustila ga je da se brani sa slobode što je mnoge šokiralo.

Nakon svih dešavanja oglasila se i bivša supruga Denisa Buntića, Ana Primorac, koja je istakla za Slobodnu Dalmaciju da daje izjavu samo radi dvoje maloljetne djece koje ima iz braka s Denisom.

"Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktualne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece", rekla je Ana odmah na početku i nastavila:

"Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumnom Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga.

Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše djece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna komentarisati."

Oglasi

"Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i posljednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno naglasiti da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloljetne djece, biti primorana reagirati sudskim putem”, zaključila je Ana.

Pojavio se i audio snimak koji je mnoge zgrozio, a koji je prvi objavio Jutarnji list.

Audio snimak traje nešto manje od deset minuta i nije za one sa slabim stomakom jer se na istom jasno čuje kako Klara moli svog supruga da je ne tuče, ali on na njena preklinjanja nije htio previše da se obazire.

Jasno se čuje kako Klara govori "nisam to zaslužila", "nemoj molim te" i mnogo drugih stvari, dok je bivši rukometaš uporno uzvikivao "izlazi", ali i "ubit ću te".

Ovaj audio snimak je objavio Jutarnji list i on je zaista uznemirujući i slušate ga na svoju odgovornost. Snimak nasilja iz kuće proslavljenog rukometaša možete poslušati OVDJE.

Top Komentari

Aspirator
samo mogu reci da ovu stranicu treba da bude i sram i stid, svaka slika objevljena na ovu temu je slika koja ovo tipa prikazuje u losom/neugodnom stanju, isto tako javnost nije "zaprepasnjeca" sto je pusten da se brani slobode, svakom ko je "zaprepascen" zelim da ga neko optuzi na pravi boga i da ga bace u zatvor pa da se od tamo brani.... pa majku mu postoje pravila i procedure valjda? ili je to kod nas cim neko nesto protiv tebe kaze odma si 1000% kriv?
2 0
Tutumaca
Kazu šutala se po ercegovini
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi