Veliko srce Dejana Lovrena: "Stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji"

Za najugroženije porodice iz Petrinje

Veliko srce Dejana Lovrena: "Stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji"

E. Čaušević

Izuzetno snažan zemljotres danas je pogodio Hrvatsku, a epicentar je bio u mjestu Petrinja.

Današnji zemljotres je bio jačine čak 6.3 po Richteru, te je nažalost jedna djevojčica izgubila život u Petrinji.

Šteta u ovom gradiću je zaista ogromna, a trenutno vatrogasci pokušavaju iz ruševina izvući sve one koji su ostali zatrpani.

Nakon svega oglasio se i hrvatski defanzivac Dejan Lovren koji je svojim potezom oduševio javnost. On je odlučio dati na raspolaganje svoj hotel za 16 najugroženijih porodica iz Petrinje.

"Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ukoliko Vam je potreban privremeni smještaj javite se mom timu na mail ili WhatsApp, a prednost imaju obitelji sa djecom", poručio je Lovren.

Top Komentari

Hare
Gospodin
9 0
makelele
Dobri nas bosanac, svaka mu cast!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi